Gezond bewegen

Bewegen is gezond

Bij een gezonde levensstijl hoort ook gezond bewegen. Bewegen is gezond, dat horen we al ons hele leven. Voor de één is dat elke dag een wandeling in de natuur en voor de ander is dat twee keer per week een intensieve-bootcamp-training. Gezond bewegen doe je in combinatie met gezonde voeding.

vitaaltrainer

Vitaal Trainer

Ik werk graag samen met Vitaal Trainer, Marco Roerade. Marco heeft een passie voor sport en begeleid je om je doelen op sportgebied te halen. Door zijn veelzijdigheid kan hij training geven op elk niveau.

Voeding en topsport

Om topprestaties te leveren is een goede afstemming van je voeding en je trainingsschema van groot belang. Dit is voor elke sport weer anders. Wil jij weten wat en wanneer je moet eten om het maximale uit je prestatie te halen? Neem dan contact met me op. Het voedingsadvies van Vitaal Voedingspraktijk is afgestemd op je voorkeuren en je hersteltijd. Deze intensieve samenwerking wil ik graag met je aangaan.

Voeding en intensief trainen

Voedingsadvies bij sport is voor elk trainingschema en elk persoon anders. Het voedingsadvies wordt afgestemd op de intensiteit van je trainingen, de tijden van sporten en je gewicht. Neem contact met me op om jouw schema te bespreken. Ik help je graag je doelen te bereiken.

Bewegen en afvallen

Ook als je geen topsporter bent maar regelmatig beweegt om te zorgen dat je op gewicht komt, is de combinatie van voeding en bewegen heel belangrijk om je doelen te halen. Welke voedingsstoffen heb je nodig om je verbrandingsproces te bevorderen? Wanneer moet je nu wel iets eten, en wanneer is het beter van niet? Welke voeding kan ik het beste nemen voor en na het sporten? Neem contact met me op om een programma op maat te maken. Ik wil vrijblijvend bekijken hoe ik jou kan helpen.