Gezond eten

Je hebt gekozen voor een gezonde levensstijl en je wilt graag gezond eten. Hoe pak je dit nu structureel aan in je drukke schema. Vitaal voedingsadvies helpt je door voedingsadvies te geven die passen bij:

Eten

Eten is iets wat we dagelijks moeten doen. Maar wat kunnen we het beste eten? Onze gezondheid hangt nauw samen met onze voeding. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken bevestigen het verband tussen voeding en gezondheid. Vitaal Voedingspraktijk heeft de juiste kennis om je op een professionele manier te begeleiden.

Voeding en sport

Bewegen is voor iedereen gezond. Of je nu beweegt om af te vallen, om gezond te blijven of om je conditie te verbeteren. Met een goede afstemming van je voeding met je sportprogramma kun je beter presteren en voel je je nog energieker. Weet wat en wanneer je moet eten. Lees meer hierover bij gezond bewegen

Gezond blijven

Jij wilt graag gezond leven. Je bent je heel bewust van het feit dat je gezondheid je rijkdom is. Je bent gezond, maar je wilt ook graag gezond blijven. Je zoekt naar recepten om gezond te eten en je blijft gezond in beweging. Toch is het moeilijk om dit vol te houden. Het is moeilijk omdat het zo gemakkelijk is een pizza in de oven te gooien als je het druk hebt, of het is te moeilijk om de kinderogen te weerstaan die smeken om dat vette frietje. Het is niet erg om een keer minder gezond te eten. Gezondheid is een levensstijl, geen straf. Het staat genieten niet in de weg. Laat mij je helpen met tips en begeleiding om je gezonde levensstijl gemakkelijker vol te houden.

Ik ben dankzij Sylvia 18 kilo afgevallen, doordat ze mij heeft geleerd dat een gezonde levensstijl niet moeilijk hoeft te zijn!

Voeding helpt bij verbetering van klachten

Heb je last van bepaalde klachten of heb je een ziekte die je zwak maakt? Aangepaste voeding kan helpen je klachten te verminderen of je gezondheidstoestand te stabiliseren. Afhankelijk van je klachten kan ik je helpen met een passend advies of voedingsschema. Nadat we elkaar uitgebreid hebben gesproken kan ik je hierover adviseren.

Op gewicht blijven of op gewicht komen

Of je nu te mager bent of te zwaar, op gewicht komen en blijven is voor veel mensen lastig. In de regel weet je wel wat je wel of beter niet kunt eten. Toch lukt het je niet om een patroon te hanteren waarin je je prettig voelt. Een patroon dat niet voelt als een straf en waardoor je toch op gewicht komt en blijft. Er zijn een aantal regels die van belang zijn als het gaat om voeding en gewicht:

Ik heb veel ervaring met de problemen die je kunt ervaren als je worstelt met je gewicht. Ik heb ook oplossingen. Ben jij gemotiveerd en wil je nu echt structureel iets veranderen. Neem dan contact met me op. Het gaat je lukken! Daar ben ik van overtuigd. Ik ben jouw stok achter de deur.