Sylvia Roerade

Vitaal voedingsadvies ben ik, Sylvia Roerade.

Krachtig mens

Ik geloof in de kracht van de mens en het vermogen om te weten wat goed voor je is. Het enige wat je moet doen, is naar je lichaam luisteren. Dat wil ik je leren.

Verzorgend karakter

Van oorsprong zit het verzorgen in mijn bloed. Jarenlang heb ik als verpleegkundige gewerkt met dementen. Ik ben moeder van drie jonge kinderen waar ik graag goed voor zorg. Maar ik zorg ook graag goed voor jou.

Gezondheidsproblemen

Wegens gezondheidsproblemen ben ik anders in het leven gaan staan. Ik heb een duidelijk doel voor ogen. Andere mensen helpen om hun doelen te bereiken. Gezonde voeding is mijn vertrekpunt. Omdat gezonde voeding helpt om je gezond te voelen.

Ervaring met gezond eten

Ik heb ingezien en ervaren dat een goede voeding de juiste krachtbron is om door te zetten. Om energie te krijgen en niet op te geven. Ik voel me fitter dan ik lange tijd heb gevoeld Daar ben ik dankbaar voor. Met de juiste motivatie in combinatie met de juiste voeding is dat ook voor jou weggelegd.

Ik wil helpen

Nu is het tijd voor mij om wat terug te doen. Ik wil mijn kennis en ervaring delen om jou te kunnen helpen.

Kennis

Hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd. Waaronder natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Aangevuld met coaching en voedingstherapie. Technieken die mij helpen jou te begeleiden. Ik werk volgens de richtlijnen van het voedingscentrum, de richtlijnen van Paleo of volgens natuurgeneeskundige richtlijnen. Ik kies voor de richtlijnen die passen bij jou en bij jouw doel.

Contact

Wil je weten? Neem gerust contact met me op. Stel het niet langer uit en neem je leven in eigen handen. Je bent het waard.